هوش منصوعی میتواند به پردازش دادههای پزشکی کمک کند و به متخصصان پزشکی بینشهای مهمی بدهد، نتایج سلامتی و تجربیات بیمار را بهبود بخشد.
متاسفانه سگ ها نیز هم چون انسان ها و سایر موجودات زنده به بیماری هایی مبتلا می شوند. بیماری آن ها انواع و اقسامی دارند. آن بیماری ها می تواند مزمن و یا حاد باشد. برخی از بیماری ها بر اثر عوامل محیطی رخ می دهد و برخی از بیماری بر اساس عوامل ژنتیکی.
درمانهای نگهدارنده (در این موارد برای برطرف کردن علائم از روشهای درمانی علامتی کمک گرفته میشود)
اما این موضوع در مورد بیماری مزمن صحیح نیست. بیماری مزمن اغلب هرگز از بین نمیرود و به شیوههای مختلف زندگی شما را مختل میکند؛ حتی ممکن است زندگی اعضای خانواده شما را هم تحت تاثیر قرار دهد.
همانطور که گفته شد، بیماریهای مزمن اغلب درمان قطعی ندارند، اما راهکارهای موجود میتوانند سرعت پیشرفت بیماری را کاهش دهند، زمان شروع عوارض را به تعویق بیندازند و کیفیت زندگی شما را بهبود بخشند.
آسم یکی از انواع بیماری ریه است که در آن لولههای تنفسی دچار تورم میشوند و به مرور باریک خواهندشد.
هوش مصنوعی در حال حاضر نقش برجسته ای در تصویربرداری پزشکی ایفا می کند. تحقیقات نشان داده است که هوش مصنوعی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی می تواند به اندازه رادیولوژیست های انسانی در تشخیص علائم سرطان سینه و همچنین سایر شرایط موثر باشد.
آنفولانزا برای نوزادان زیر ۶ ماه، کودکان زیر رژیم لاغری فستینگ ۵ سال، افراد بالای ۶۵ سال و سالمند و زنان باردار به شدت خطرناک است. این بیماری ریههای افراد مبتلا به آن را تحت تاثیر قرار میدهد و عمل تنفس را برای آنها سخت میکند.
از دستدادن اشتها و تورم در گردن اشاره کرد. نوشیدن الکل و قرار گرفتن در معرض افراد بیمار از علل این بیماری هستند.
دامپزشکان بیان کرده اند که واکسیناسیون حیوانات خانگی مانند سگ ها ضروری است. چرا که این کار بهترین و ارزان ترین محافظتی است که می توانید در برابر بیماری های کشنده مانند پاروویروس، دیستمپر و حتی هپاتیت ویروسی ارائه دهید.
پیشگیری از این اتفاق کار چندان راحتی نخواهدبود، اما با اقدامات زیر میتوان احتمال مبتلا شدن را کاهش داد:
نوشیدن مایعات زیاد: هیدراته ماندن میتواند به کاهش درد ناشی از کم آبی کمک کند.
این ممکن است باعث شود عضلات احساس گرفتگی کنند و همچنین بر پاسخ بدن به التهاب و عفونت تأثیر بگذارند.
همیار دکترتو گفت: ۱۴۰۲/۰۵/۰۴ در ۲:۰۱ ق٫ظ سلام و درود همراه عزیز